QUADERN DOCENT 22-23

Un any més a les portes d’un nou curs escolar. Un curs nou ple de reptes i aprenentatges nous també. Així que espero que estigueu carregant les piles al màxim perquè venen corbes i per passar-les estant el màxim d’organitzades i previngudes us comparteixo el QUADERN DOCENT del curs 22-23. Un document versàtil i amb tot el que un docent pot necessitar!

El quadern docent d’aquest curs no té gaires novetats respecte al curs passat. I és que des del febrer del 2022 tinc un entreteniment nou a casa, en Roc. Un petit adorable que ens ha robat el cor i el temps…

La gran novetat d’enguany és que hi ha dos dissenys a escollir…i és que vaig dissenyar un fons senzillet i no estava segura que fos l’únic, així que els he deixat els dos, el del curs passat i el nou…

El quadern d’aquest curs conté (llegiu aquest apartat per conèixer bé el document abans d’imprimir):

 • HORARI: 2 plantilles i una pàgina en blanc per si cap de les dues anteriors s’adapta al que necessiteu.
 • ANIVERSARIS: plantilla per plasmar els diferents aniversaris de l’alumnat. Es pot imprimir en mida A3 com a pòster d’aula si així ho preferiu.
 • CALENDARIS MENSUALS. Curs 22-23 any vista i un calendari de cada mes, fins al juliol, amb els festius nacionals ombrejats.
 • PROGRAMACIÓ SETMANAL: dues plantilles de 6 i 7 files, segons hores lectives necessiteu. Imprimiu la que s’adapti més als vostres horaris tantes vegades com setmanes té el curs.
 • REUNIONS: 4 plantilles de reunions (Claustre, cicle, nivell i altres). Imprimiu les que necessiteu en la quantitat que creieu que us serà útil.
 • ENTREVISTES: plantilla per a entrevista amb famílies. Imprimiu-ne tantes com creieu necessàries.
 • LLISTES DE REGISTRE I AVALUACIONS: 2 plantilles per tenir recollides a llista i les dades de l’alumnat i 3 graelles en format llista d’alumnes (Registre, materials i avaluacions).
 • REGISTRE D’OBSERVACIONS: 2 plantilles per registrar les observacions dutes a terme durant el curs de cada alumne. La primera està basada en el Currículum d’infantil Català amb 3 subapartats segons les àrees de desenvolupament. La segona és general i hi podeu fer els subapartats que necessiteu. Imprimiu-ne tantes com alumnes.
 • INCIDÈNCIES MÈDIQUES: graella per tenir a mà les diferents al·lèrgies o altres incidències mèdiques de l’alumnat. Es pot imprimir dues vegades per penjar-ne una a l’aula per a tots els docents que hi entrin.
 • ANOTACIONS I LLISTES: 3 plantilles per anotar tot allò que vagi sorgint o fer les llistes de material que calguin 😉

Tot això en dos models (dos dibuixos de fons, bàsicament). Fes clic a la imatge per aconseguir-lo!

QUADERN DOCENT DIGITAL (disponible ben aviat)

Com els últims cursos, també us comparteixo el QUADERN DOCENT DIGITAL compatible amb Ipad i l’app GoodNotes 5. Amb ella podreu duplicar les diapositives que necessiteu sense que els enllaços es modifiquin, podreu guardar en qualsevol format aquelles parts que necessiteu (que vulgueu guardar o compartir) i, el més important, podreu editar-lo amb el llapis de manera que quedi tot guardat digitalment.

Potser també és compatible amb altres apps i sistemes operatius que permetin l’edició de pdf, però la veritat és que els desconec.

 

INTERINA STARTER PACK

Aprofito la ben entesa per recordar-vos i enllaçar-vos aquí el post que vaig publicar l’any passat per aquestes dates amb alguns recursos que us poden facilitar la tornada aquest setembre.

 

Fins aquí per avui… No cal que us digui que qualsevol dubte el podeu deixar als comentaris o escriure’m per correu o per qualsevol de les meves xarxes socials!

 

BON INICI DE CURS MESTRES!!

 

 

 

 

Comparteix-ho!

2 thoughts on “QUADERN DOCENT 22-23”

 1. Bona tarda,
  em podries passar l’enllaç per poder imprimir en oppen office el QUADERN DOCENT del curs 20-21, si és possible. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *