QUI SÓC?

EM PRESENTO…

El meu nom és Paula i, sí, sóc la nena del barret de la foto. Sóc una mestra novella d’Educació Infantil, entre d’altres. De petita vaig voler ser-ho tot, perruquera, veterinària, botiguera, i un llarg etcètera. En aquestes llistes d’oficis infinites sempre hi era la idea de ser mestra, i no mestra de grans sinó dels més petits de l’escola. A mesura que m’anava fent gran la llista s’anava fent cada vegada més curta i l’opció de mestra començava a agafar més consistència i es quedava sola davant els altres contrincants.

Pot sonar molt tòpic i típic però sóc MESTRA PER VOCACIÓ. Sí, així és i així m’hi considero. Em captiva la idea d’acompanyar als més petits de la societat durant la formació dels primers pisos del seu gratacels particular. Ells són el futur, i el present, de la societat. Tots depenem d’una bona educació dels més petits i el dia que això ho entengui un polític em podré creure que serveixen per alguna cosa. I millor deixo de parlar de política que això és un blog de mestres i si començo no paro. Ja més endavant faré algun post en relació al sistema educatiu.

Per on anàvem? AH! Si! Per la VOCACIÓ! Des que vaig decidir que el meu futur estava dins d’una aula d’infantil he intentat estar en contacte amb infants. Durant els estudis obligatoris (ESO) i Batxillerat vaig començar amb classes de reforç a nens i nenes de Primària. Als inicis del Batxillerat va començar una de les experiències de les que més he aprés i la que m’ha motivat durant tota la carrera: ENTRENAR ALS MEUS PETITS GRANS ATLETES. Ells són els que realment m’han donat el títol de mestra i aquest any em falten més que mai.

Ja per acabar vull recalcar que no sóc la més intel·ligent ni tinc la raó absoluta de res, simplement intentaré fer-vos arribar les meves opinions, idees que em semblin interessants i reflexions d’actualitat que consideri que poden ser de l’interès d’una mestra, del vostre interès. Per suposat dir-vos que estic oberta a qualsevol idea o crítica sempre que aquesta sigui constructiva. Així doncs, us animo a participar i a fer d’aquest blog una eina educativa útil per a mestres i famílies.

Així doncs, us dono la benvinguda a MestraLITZA’T, un Blog ple d’amor, somriures i, sobretot, educació.

                         

“Tot està per fer i tot és possible”  

Miquel Martí i Pol.

 

Si voleu saber 12 coses sobre mi feu clic aquí!

 

 

4 thoughts on “QUI SÓC?”

 1. Molt bé noia segueix sempre així, sent tu mateixa i estimant tan aquesta professió q és converteix en l’eix de la teva vida. Trobo molt interessant tot el q fas i gràcies per compartir-ho.

 2. Abans d’entrar a l’apartat de la teva biografia, he estat mirant propostes i l’opinió sobre sí o no lletra lligada. El contingut, presentació… i la reflexió de lo vist és d’una calitat que només es podia tractar d’una mestra per vocació. Jo també soc mestra per vocació. M’ajudrà moltíssim tot el que ens proposes, els descarregables… Gràcies!
  M’agradaria saber quin programa es fet servir per fer l’abacedari, jocs…

  1. Quin comentari tan bonic, moltes gràcies de tot cor! Comentaris com el teu m’animen a seguir😘
   Pel que fa al programa, faig servir Power Point la majoria de vegades i algun fons el faig amb el canva.
   De nou gràcies per comentar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *