EL MEU DIARI D’ESTIU

L’estiu, quina estació més plena de vida i experiències! Qui no recorda anècdotes i moments d’estiu? I qui no recorda també quadernets infumables de cada matèria obligatoris?

Fa un parell o tres d’estius vaig confeccionar una llista de DEURES D’UN ESTIU PER VIURE. Aquest any, aquesta llista ha quedat obsoleta per raons de pandèmies mundials, ja sabeu… I és que durant el confinament ja hem proposat moltes de les propostes que apareixien i, per tant, no semblava adient recomanar-la de nou aquest estiu.

Així doncs, aquest any hem proposat fer un DIARI D’ESTIU i, per un parell de casos en concret, vaig confeccionar-ne un molt visual i intuïtiu. En vaig compartir una imatge a l’IG i em vau demanar que els compartís així que aquí els teniu jeje

El funcionament és senzill i obert, com el de tot diari, i el document és només una guia. Un diari d’estiu també es pot fer amb qualsevol llibreta, si ho preferiu o no teniu impressora.

N’he fet dues versions: una pels PRE-ESCRIPTORS i una altra pels ESCRIPTORS.

El primer cas, la plantilla dels PRE-ESCRIPTORS, està pensada per infants que encara no tenen assolit el procés lecto-escriptor i als  quals els proposem dibuixar o fotografiar vivències que hagin gaudit i vulguin deixar plasmades. Va per dies tot i que aquests estan en blanc per l’autogestió segons interessos o motivació. Ha de ser voluntari!

 

 

En el segon cas, la plantilla dels ESCRIPTORS, està pensada perquè escriguin dues experiències o vivències que els hagi agradat per setmana. En aquesta plantilla trobareu l’afegit de la pauta on poden escriure una frase relacionada amb la imatge o dibuix en qüestió. En aquest cas, com en l’anterior, les setmanes també són lliures, per completar-les segons interessos i no tenir l’obligatorietat de ser constants. El contrari no aniria amb els meus principis contraris als deures d’estiu 😂

 

Els podeu descarregar fent clic al boto de DESCARREGA o bé fent clic aquí.

 

També el podeu trobar en CASTELLÀ fent clic aquí.

 

A GAUDIR AL MÀXIM D’AQUEST ESPERAT I MERESCUT ESTIU QUE JA TREU EL CAP!!

 

 

 

 

Comparteix-ho!

1 thought on “EL MEU DIARI D’ESTIU”

  1. Moltíssim gràcies per oferir aquest diari d’estiu. M’agraden els dos tipus perquè així els nens i nenes poden expressar-se de la manera més adient a les seues possibilitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *