IDEES NADALENQUES

Sí, sé que ja arribo una mica tard però com diu la dita: MAI ÉS TARD SI LA IDEA ÉS BONA (si, ho sé, no és pas així la dita però l’he adaptat una mica al context)

En aquest post, com vaig fer amb la tardor, us vull ensenyar algunes idees originals per a fer les portades/postals de nadal. Ja és hora de sortir dels típics dibuixos per pintar del Caga tió o de les portades que estan més fetes per les mestres que pels infants. No es tracta que quedi maco i perfecte, es tracta que ho faci el nen/a. Evidentment que el podem guiar i ajudar, oferint-li un exemple i el material necessari, però el treball final ha de ser seu. Del contrari, no s’hi sentirà pas responsable ni orgullós. A vegades volem que les coses que van a casa quedin molt maques i oblidem la finalitat primera de fer-les, mostrar un treball del seu fill.

Al que anàvem, a continuació us adjunto un recull d’idees nadalenques per desbancar als típics treballs manuals que ja queden una mica antiquats i algunes vegades no s’adapten a l’edat de l’infant (els ha d’acabar fent la mestra).

PER ALS MÉS MENUTS…

FRAGMENTS D’ARBRES DE NADAL

FONT: ideesmagistrals.blogspot.com

PER ALS MÉS GRANS DEL PARVULARI…

ELS TRES REIS MANS

FONT: balmes.escolapia.cat

CAMELLS BEN CARREGATS

FONT: plastiquem.blogspot.com

 ELS TRES REIS

FONT: fler.cz

BOLA DELS DESITJOS

FONT: pedagogie.ac-toulouse.fr

PER A TOTES LES EDATS…

ARBRES DE PINYES

FONT: elementaryartfun.blogspot.comARBRE DE TAPS DE SURO

FONT: lafactoriaplastica.com

PENJANT DE L’ARBRE

FONT: martyreneemaycee.blogspot.com

 

Us animo a buscar-ne més, veureu que hi ha infinitat de bones idees i compartir-les és aprendre. Entre tots podem fer evolucionar tot aquest món que tant ens apassiona i mai ha de deixar de canviar, l’Educació.

 

 

SOM-HI MESTRES!

 

 

 

 

 

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *