MESTRALITZA’T ES FA GRAN!

Benvinguts a la nova imatge de Mestralitza’t!!!

I quin millor dia que avui 23 d’octubre per inaugurar la nova pàgina de Mestralitza’t. Avui MESTRALITZA’T ES FA GRAN!! Sí, tal dia com avui fa 2 anys iniciava aquest petit projecte amb l’objectiu de compartir educació i, sobretot, d’aprendre. 2 anys, 34 publicacions, moltes hores de dedicació, centenars d’aprenentatges, desenes de reflexions i un bon grapat de recursos. I PER MOLTS ANYS MÉS!! Desitjo que el blog continuï creixent i que segueixi servint-me de teràpia i, sobretot, d’aprenentatge.

Com molts sabreu el blog ha estat molt important per a mi durant aquests 2 anys. No han estat pas dos anys fàcils de passar. La incertesa que recau sobre els/les mestres i el nostre futur pesa, i molt. Molts estareu d’acord amb mi que sovint sembla un túnel en el qual no hi arribes a veure la sortida. No saps si serà demà o l’any que ve que arribi aquell dia en el qual et nomenin. I ja no parlem del dia que tinguem plaça… Ups, acabo de sonar del tot depressiva. A tot això, volia agrair-vos infinitament als que de tant en tant em llegiu, als que de tant en tant agafeu alguna idea del blog i, en definitiva, als que us mestralitzeu amb mi. De debò, GRÀCIES! Feu que el túnel de mestra novell estigui il·luminat i sempre en la bona direcció.

Per tot això i més vull fer-vos un petit regal en forma de DOBLE SORTEIG!! Sí, sí, el que llegiu! Faré 2 SORTEIGS de 2 JOCS DE TAULA!! Tenia moltes ganes de repartir Jocs de taula, en definitiva, de repartir un SÚPER-RECURS EDUCATIU. Sabeu que en sóc una gran fan, i molt pesada també, així que aquí en van 2 de molt ben parits i ideals per a qualsevol aula/casa.

SORTEIG 1

El primer SORTEIG serà per Facebook i Instagram i serà… repicada de tambors… un STORY CUBES FANTASIA!!! Es tracta de l’última versió d’aquest gran joc la qual podrà ser vostre els tres passos que trobareu a les dites xarxes. Podeu participar tant a Facebook com a Instagram i si ho feu als dos llocs, estareu dues vegades al “bombo” del sorteig. RECALCO: se’n sorteja UN entre els participants de les dues xarxes.

Per si encara no el coneixeu, us enllaço el post que li vaig dedicar a aquest joc: Inventem històries amb Story Cubes.

SORTEIG 2

I amb tots vosaltres el segon sorteig, un TIME’S UP KIDS. Aquesta és la versió cooperativa del Time’s Up per nens. En aquest cas les cartes són dibuixos i s’hi juga en grup. Aquest joc es juga en dues rondes de més o menys 10 min cadascuna. Es comença agafant 20 cartes del munt i posar-les boca baix sobre la taula. La primera ronda consistirà a descriure cadascuna de les cartes fins que totes hagin estat endevinades. En el cas de jugar amb nens de 4 anys pot ser l’adult que les descrigui, si no poden ser ells mateixos els que ho facin, una a una les 20 cartes. La segona ronda, es barrejaran les mateixes 20 cartes d’abans però aquest cop, en comptes de descriure-les, les hauran de representar amb mímica. El joc acabarà quan, entre tots, s’hagin endevinat totes.

És un joc ideal per jugar amb els més petits de la casa de manera cooperativa i no competitiva perquè aprenguin a descriure i representar.

Aquest segon sorteig es farà a través del blog i les condicions per participar són simples. Amb dos passos ho tindràs enllestit.

 Cal que et subscriguis al blog i confirmis la teva subscripció al teu e-mail. D’aquesta manera passaràs a estar al corrent de les meves publicacions.

 Comenta aquesta entrada i explica’m perquè t’agradaria aconseguir aquest joc. No ha de ser res extens, és simplement comentar les utilitats que li veus o si el faries servir a l’aula o a casa.

 

 

 

El sorteig finalitza el dia 1 de novembre a les 24h i dia 2 de novembre realitzaré el sorteig i en penjaré els guanyadors.

 

 

 

De nou, gràcies per ser-hi sempre i espero que us agradi aquesta nova imatge de Mestralitza’t (encara amb molts detalls que arreglar).

 

 

 

 

 

 

Comparteix-ho!

29 thoughts on “MESTRALITZA’T ES FA GRAN!”

 1. Hola!🙋🏻
  M’agradaria guanyar el sorteig ja que aquest any faig english i el veig molt útil per aprendre vocabulari i entretingut per els meus alumnes d’Infantil☺️

 2. Hola! M’encantaria aquest joc perquè trob que pot ser útil per treballar l’expressió oral, la descripció i segur que si el tenc li trobaré moltes més utilitats!

 3. Hola! Soc mestra opositora i em sembla un joc genial per a utilitzar a l’aula amb alumnes amb dificultats en el llenguatge. Tant de bo tingui sort!

 4. Que divertido. Me encantaría ganarlo para jugar con mi familia. A mi hija mayor le encanga jugar a juegos de mesa. Espero tener suerte. Participo y comparto!

 5. Holaaa!!!
  M’encantaria guanyar el sorteig perquè ja tenc ben clar quan, com i amb qui utilitzaria el joc! Som mestra d’infantil i tenc un grupet “d’estrelles” que sabrien expremer al cent per cent les possibilitats d’aquestes cartes.
  Al taller de llenguatge aniria de perles!😉

 6. Hola!!! Me encantaria guanyar aquest joc per treballar amb els meus alumnes, soc mestra a una USEE i aquest joc seria una manera molt divertida de treballar l’expressió i el vocabulari.

 7. Hola! Sóc mestra d’Educació Infantil i aquests m’encanten per poder tractar a tot el cicle d’infantil, sobretot al racó de llengua.

 8. Hola! Utilitzaria aquest joc per tal de millorar l’expressió oral del meus alumnes i les seues habilitats socials i cooperatives. El joc sempre ha d’estar present a l’aula i aprendre jugant és la clau de l’aprenentatge. Molta sort!

 9. Hola!!!aquest joc aniria de casa a l’escola constantment. A casa per estimular el llenguatge de la meva peque I a l’escola per les meves classes d’anglès, segur que enriqueix molt el vicabulari.

 10. Hola! M’agradaria guanyar aquest joc perquè per una banda penso que és una manera molt engrescadora de treballar l’expressió oral a l’aula. Per altra banda sóc tieta i tinc força nebots i nebodetes, m’encantaria passar una tarda ben divertida jugant plegats, crec que permet adaptar-se a les diferents edats i crear un espai de joc no competitiu. Gràcies!

 11. Hola mestres! M’agradaria guanyar aquest joc, perquè tinc una acadèmia d’anglès i podria utilizar-lo a les classes per reforçar vocabulari i expressió oral en anglès d’una manera molt amena i divertida!

 12. Hola, m’agradaria tenir aquest joc perquè sempre va bé ampliar el material i tenir recursos com aquest, ja que penso que donaria peu a moltes variacions i a treballar diferents aprenentatges, principalment l’expressió oral i l’augment de vocabulari però també tot el que hi estigui relacionat.
  A veure si hi ha sort…

 13. Bon dia! M’encantaria aconseguir aquest joc perque tenc claríssim amb qui li podria treure profit! A més a més, dinamitzo activitats d’expressió oral en anglès així que… claríssimament li treuria bon partit!
  Que hi hagi sort!

 14. En primer lloc, moltes felicitats per l’aniversari! M’agradaria tenir aquest joc per treballar amb els nens i nenes d’educació infantil amb els que faig diferents grups de parla. Seria ideal per adquirir nou vocabulari, començar a inventar petites frases,…

 15. Hola,

  Aquests dos jocs els utilitzaria amb les meves nebodes per fomentar la seva expressió ora, però també, perque passen una estona divertida, ja que no podem oblidar que són nens i necessiten jugar i aprendre al mateix temps!

 16. Bon dia!

  Aquest joc té tanta utilitat com objectius educatius ens poguem plantejar. Des de treballar l’expressió oral fins l’escrita i en diferents etapes educatives. M’agradaria guanyar-lo!

 17. Em sembla un joc divertit i alhora afavoridor de l’expressió oral o escrita depenent de per quin objectiu l’utilitzis. Si em toca en faran ús tant els meus alumnes com els meus fills. Sort a tothom!

 18. M’agradaria que em toques per poder-lo utilitzar a dia d’avui amb els més petits de la família i pel dia de demà a la meva futura aula, com a recurs per treballar el llenguatge.

 19. A jo m’agradaria que em tocàs perquè l’utilitzaria molt.. a casa amb la meva filla,encara és petita però aviat ja podrà jugar-hi!!ja imagino les tardes de joc en família..😁
  Sòc mestra d’infantil,a l aula també li treuria un bon profit per treballar expressió oral i comprensió.. a veure si hi ha sort!!

 20. Bona tarda!
  Sóc mestra d’EE i m’agradaria utilitzar aquest joc per treballar el llenguatge oral i el vocabulari a l’etapa d’infantil

 21. Sóc mestre d’infantil i m’agradaria poder aconseguir aquest joc i poder-lo utilitzar dins l’aula amb els infants. Gràcies!! Un blog molt interessant 🙂

 22. Hola! Jo també sóc mestra d’educació infantil i aquest és un recurs amb moltíssimes possibilitats a l’aula, m’encantaria guanyar-lo. Moltes felicitats per l’aniversari i enhorabona pel canvi d’imatge, ha quedat xulíssim el blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *