QUADERN DOCENT 20-21

Se’ns presenta un curs diferent, segurament estrany, que ens anirà posant reptes als que mai hem fet front abans. Però senyors i senyores, si hem estat capaços de fer una escola virtual des de zero en questió de setmanes, podem amb això i més!

Així que espero que estigueu carregant les piles al màxim perquè venen corbes i per passar-les estant el màxim d’organitzades i previngudes us comparteixo el QUADERN DOCENT del curs 20-21. Un document versàtil i amb tot el que un docent pot necessitar! Bé, potser no tot, no porta mascareta imprimible… 😂

El quadern d’aquest curs conté (llegiu aquest apartat per conèixer bé el document abans d’imprimir):

 • Portada
 • Plantilles HORARI (predeterminada i en blanc)
 • CALENDARIS MENSUALS, amb una vista general miniatura dels mesos i un calendari mensual a pàgina vista per mes.
 • Plantilles PROGRAMACIÓ SETMANAL. Una amb 6 franges horàries i l’altre amb 7. Cadascú que triï la que més s’adapta al seu horari i en faci les còpies que faci falta.*
 • Plantilles per REUNIONS (de claustre, de cicle i de nivell).*
 • Plantilla ENTREVISTES. *
 • Taula de REGISTRE D’AVALUACIÓ.*
 • Plantilles per fer ANOTACIONS I LLISTES.*
* A imprimir el nombre de còpies que es consideri en cada cas!

El document està pensat per ser imprès al gust i necessitats de cadascú. Fes clic aquí o a la següent imatge per aconseguir-lo!

QUADERN DOCENT DIGITAL

Com a novetat, i ara que ens em digitalitzat tots (encara que sigui a la força), he creat el un QUADERN DOCENT DIGITAL compatible amb Ipad i l’app GoodNotes 5. Amb ella podreu duplicar les diapositives que necessiteu sense que els enllaços es modifiquin, podreu guardar en qualsevol format aquelles parts que necessiteu (que volgeu guardar o compartir) i, el més important, podreu editar-lo amb el llapis de manera que quedi tot guardat digitalment.

Potser també és compatible amb altres apps i sistemes operatius que permetin l’edició de pdf, però la veritat és que els desconec.

 

INTERINA STARTER PACK

Aprofito la ben entesa per recordar-vos i enllaçar-vos aquí el post que vaig publicar l’any passat per aquestes dates amb alguns recursos que us poden facilitar la tornada aquest setembre.

 

Fins aquí per avui… No cal que us digui que qualsevol dubte el podeu deixar als comentaris o escriure’m per correu o per qualsevol de les meves xarxes socials!

 

BON INCI DE CURS MESTRES!!

 

 

 

 

Comparteix-ho!

2 thoughts on “QUADERN DOCENT 20-21”

 1. Bona tarda,
  em podries passar l’enllaç per poder imprimir en oppen office el QUADERN DOCENT del curs 20-21, si és possible. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *