LA INCERTESA DE NO SABER EL QUE VINDRÀ

Tornem a ser aquí, un setembre més amb la mateixa incertesa que cada any però amb més motivació que mai. Doncs aquí estem, a la línia de sortida preparats/des pel tret final de “JA!”.

Alguns/es de vosaltres ja estareu col·locats en algun centre, amb diferents jornades i durades, i d’altres encara estareu esperant la fortuna dels nomenaments, com jo. És la història que cada any es repeteix. L’esperem amb les mateixes ganes però amb una paciència diferent.

Aquesta incertesa cada vegada angoixa més i més però toca pensar que aquest any serà el nostre any. Toca preparar-se pel que vindrà i pel que els nomenaments ens presentaran. Toca marcar-se objectius personals per seguir motivats i actius. En la docència mai hi ha final… Aquest any m’agradaria compartir amb vosaltres alguns dels meus objectius per aquest curs 2018-19. Ja us dic ara que són objectius per no perdre la paciència i continuar creixent. No sé quan arribarà el meu torn i segurament hi hagi més companys en la mateixa situació que jo. Marcar-se objectius ajuda en aquesta espera incerta (els interins sabem de què parlem). Així doncs, aquest any tinc alguns objectius generals i segurament durant el curs vagin augmentant en d’altres més petits.

Els meus objectius pel curs 2018-19:

  • ACABAR EL MÀSTER

El meu primer objectiu és finalitzar el màster de Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge que vaig començar l’any passat. Per raons laborals vaig haver de deixar les pràctiques per aquest semestre, l’única assignatura que em queda. La veritat és que en tinc de ganes de fer-les i aprendre al màxim de l’experiència.

  • REACTIVAR MESTRALITZA’T

Sí, aquest és un altre dels meus objectius principals. Me’l proposo com a objectiu, ja que el curs passat no vaig arribar a tot i vaig prioritzar altres coses al blog

  • APROVAR EL B2 D’ANGLÈS

Aquest és un objectiu secundari però no menys important. L’anglès sempre ha estat la meva creu però sembla que això està canviant. És el que té haver de treballar durant tants estius en el món del turisme.

  • PREPARAR OPOSICIONS.

Abans que digueu “que diu aquesta boja, si encara ni es sap si sortiran i seran quatre places”, matisar que m’ho prenc com una preparació per a futures convocatòries. Em sento amb l’obligació moral de presentar-m’hi encara que sigui per sumar experiència. És cert que davant meu hi ha molta gent amb molts mèrits, ben guanyats, i que és el seu moment però jo també he de sumar experiència i tot el que faci ja serà una base per les següents.

  • SEGUIR APRENENT I CREIXENT COM A PERSONA.

Tot i ser l’objectiu número 5 no és pas el menys important, més aviat al contrari. Els engloba a tots i esdevé el més important i aquell que hauríem de tenir totes/s les/els mestres als objectius cada any.

  

Espero poder complir-los tots i també d’altres que es vagin presentant al meu camí. I vosaltres, quins objectius us heu plantejat per aquest nou curs?

Ara només ens queda encendre una espelmeta i comprar el nostre número de la borsa per la loteria de nadal, per alguna banda haurem de tenir sort no?

   

Per als/les que acabeu de finalitzar el grau i la incertesa se us menja, fa un parell d’anys vaig escriure un POST que us pot ser d’interès (us l’enllaço aquí: Ja sóc mestra, i ara què?)

   

MOLTA SORT A TOTS EN ELS NOMENAMENTS I BON INICI DE CURS PELS QUE JA ESTEU AL PEU DEL CANÓ!!

  

  

  PD: Dissabte nou post!! Una proposta d’activitat idea per a l’inici de curs!!

  

Comparteix-ho!

8 thoughts on “LA INCERTESA DE NO SABER EL QUE VINDRÀ”

    1. Moltes gràcies Sara! Seguim complint objectius i sumant experiències, aquesta és la questió. Molta sort per a tu també! Estem en contacte.

  1. Coratge! Estic a la mateixa situsitu que tu! (Quin rotllo…😅) Però com dius és important marcar-se objectius. Jo en comparteixo algun com tu: preparar-me oposicions i continuar mantenint viu el blog!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *